Najznámejšie pivovarnícke mesto na Slovensku sa rozvíja aj zásluhou komunity obyvateľov a dobrovoľníkov, ktorí vedia, čo im v Hurbanove chýba a čo by v ňom chceli a vedeli zlepšiť.
Príbeh hurbanovského piva, ktorý sa píše od roku 1969, sa začína na poli, kde sa pestuje sladovnícky jačmeň. Vyrába sa z neho slad, bez ktorého sa pivo nedá uvariť.
Pivná značka Corgoň bude aj v ďalšej sezóne hokejovej Tipos extraligy podporovať HK Nitra, s ktorým ju viaže dlhoročné partnerstvo a spoločná chuť po úspechoch.
Obľúbená slovenská pivná značka Zlatý Bažant, ktorej domovom je hurbanovský pivovar, pravidelne prináša inovácie a rozširuje svoje portfólio, čím reaguje na aktuálne trendy a chute svojich spotrebiteľov.
Ochrana životného prostredia je v sladovníctve a pivovarníctve otázkou plánovaných investícií do ekologickej výroby a podpory domáceho poľnohospodárstva. O trvalo udržateľných prístupoch v známom pivovare sme sa rozprávali s manažérom hurbanovskej sladovne Tomášom Ševčíkom.
Veľká noc je už tradične o príprave mnohých dobrôt. Na sviatočnom stole nikdy nemôžu chýbať sladké pokušenia, slané klasiky a, samozrejme, mäso v rôznych podobách. Ak chcete svoje sviatočné návštevy pohostiť skutočne kráľovsky, nachystajte si pre nich malé prekvapenie v podobe profesionálneho menu lístka. Ten spočíva v správnom kombinovaní jedla a pivných chutí.
Spoločnosť HEINEKEN Slovensko má nového obchodného riaditeľa. Od 1. januára pôsobí na tejto pozícii Gijs van der Loo. V jeho kompetencii bude vedenie obchodného oddelenia a rozvoj vzťahov s obchodnými partnermi.
Slováci si aj počas Vianoc radi vychutnávajú pivo. Prieskum spoločnosti HEINEKEN Slovensko ukázal, že ho vyhľadávame nielen počas letnej sezóny, ale nechýba ani na sviatočnom stole či po štedrovečernej večeri. Jemne sa menia len preferencie – na konci roka sú na ústupe radlery, dominuje svetlé pivo.