BRATISLAVA 3. februára (WBN/PR) – Kempinski Hotel River Park Bratislava vo svojej reštaurácii River Bank pripravil pre svojich hostí špeciálne valentínske prekvapenie. Bohaté štvorchodové menu, ktoré je zložené z ingrediencií s afrodiziakálnym účinkom, povzbudí všetky zmysly. Chuťové poháriky príjemne podráždi predjedlo skomponované z plátkov škótskeho lososa nakladaného s feniklom a lieskovými orieškami a pečenou francúzskou ustricou. Nasledovať bude ľahký krém z mladého hrášku ochutený mätou a žeruchou. Ako hlavný chod sa podáva teľací filet pošírovaný na masle, ktorý dopĺňa zelená špargľa a zelerové pyré. Sladkou bodkou na záver je dezert z prémiovej čokolády Valrhona, dueto z tmavej a bielej čokolády doplnia svieže jahody.
Šéfkuchár Kempinski Hotela River Park Bjoern Juhnke pripravil pre hostí okrem valentínskej večere aj ďalšie typicky zimné delikatesy. „V januári sa na stôl dostali jedlá z operenej diviny, špeciality z divej kačky, či bažanta. Rovnako výdatné sú aj mäsité jedlá zo špeciálneho druhu bravčoviny, z mangalice. Tú nám dodáva lokálny dodávateľ a sme jedným z mála miest v regióne, ak nie jediným, kde sa toto unikátne mäso dá ochutnať. V marci sa zasa jedálny lístok odľahčí, ťažké mäsá vystriedajú ľahké talianske špeciality z čerstvých jarných surovín,“ hovorí šéfkuchár reštaurácie River Bank.
Meno Kempinski hrdo nosí neustále sa rozrastajúca kolekcia významných nehnuteľností po celom svete. Najstaršia luxusná hotelová skupina v Európe si vybudovala reputáciu na viere, že exkluzivita a individualizmus sú kľúčovými faktormi skutočného luxusu. Každý rok tieto kvality oceňuje rastúci počet hostí, keďže Kempinski pridáva do svojho portfólia nové hotely a rezorty v Európe, na Blízkom Východe, v Afrike či Ázii. Aj keď tento rast odzrkadľuje silu a úspech značky Kempinski, kolekcia ostáva kvôli zachovaniu exkluzivity limitovaná.
Ďalsie informácie a rezervácie: