Pivovaru Šariš sa zvýšil dopyt po sudovom pive o takmer 55 percent, spustila to správa o otváraní terás

Šariš
Pivovar Šariš rekl.sk

Pivovar Šariš zaznamenal po zverejnení rozhodnutia krízového štábu o otvorení terás pohostinstiev a reštaurácií okamžitý zvýšený dopyt po sudovom pive.

Ako informoval manažér pivovaru z Veľkého Šariša Grzegorz Komora, dopyt sa tento týždeň zvýšil o 54,7 percenta v porovnaní s pôvodným plánom produkcie, ktorý reflektoval dopyt pri doteraz platných obmedzeniach.

„Pivovar Šariš je na pondelkové otvorenie terás a súvisiacu podporu podnikov, ako aj zvýšený dopyt po čapovanom pive plne pripravený. Výroba aj naďalej funguje naplno a bez komplikácií. Pokračujeme v stáčaní do sudov a tankov, takmer 14 percent z celkového objemu na tento týždeň už smeruje práve do prevádzok,“ uviedol Komora s tým, že dodávky sú plynulé a v rámci logistiky zatiaľ nezaznamenali žiadne problémy ani zdržania.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Viac k osobe Grzegorz Komora
Firmy a inštitúcie Šarišský pivovar