SPPK vyzdvihla spoluprácu so sektorom Horeca, ktorou poukazujú na kritickú situáciu v segmente pre COVID-19

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Pandémia, rúško, polia, obilie
Foto: ilustračná, Getty Images

Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora (SPPK) vyzdvihla spoluprácu so sektorom Horeca. Touto spoluprácou sa tak poľnohospodári a potravinári snažia poukázať na kritickú situáciu v segmente pre pandémiu COVID-19. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa SPPK Jana Holéciová.

„Slovenskí poľnohospodári a potravinári počas roka 2021 trikrát vyjadrili solidaritu a vďaku pre lekárov, sestry, zdravotníckych pracovníkov, ktorým ako formu poďakovania venovali desiatky ton slovenských potravín,“ uviedla Holéciová.

SPPK naďalej pokračuje v projektoch zameraných na vzdelávanie mladých ľudí v oblasti potravinárstva. Ide o projekty Hovorme o jedle, Podpor svoj odbor a Slovenské Vianoce.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Jana Holéciová
Firmy a inštitúcie SPPK Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora