11.5.21. Segment Horeca krváca aj po otvorení terás, existenčná kríza môže o prácu pripraviť desaťtisíce Slovákov Otvorené terasy predstavujú len asi 15 percent bežných tržieb podnikov a túto možnosť má iba 40 percent z nich.
5.5.21. Klimatickej zmene sa prispôsobuje aj gastro sektor. Mäso na tanieri už nie je samozrejmosťou Zmeny pociťujú aj reštaurácie na Slovensku.
21.3.21. Situácia v gastrosektore je stále horšia, jediným príjmom prevádzkovateľov je rozvoz jedla Prevádzkovatelia upozorňujú, že rozvoz je len na prekonanie koronakrízy, nie dlhodobo udržateľná záležitosť.
Dôchodca sa rozčúlil pre parkovací systém. Treba sa vybaviť flexou, 9 mm železom a strieľať na fízlov, nabádal ľudí
Naspäť domov sa vráti málo Sýrčanov, pretože by museli začínať od nuly, ale nehaňme ich za to - ROZHOVOR